Informatie rond Coronacrisis

Levertijd

Tijdens deze Coronacrisis worden je bestellingen gewoon door ons verzonden. Het kan wel voorkomen dat PostNL wat later bezorgd. Er wordt heel veel online besteld en dat zorgt voor vertragingen bij PostNL. 

Voorraad

Veel van onze artikelen komen uit landen buiten Europa. Door de voorzorgsmaatregelen tijdens de Coronacrisis wordt de im- en export beperkt en komt het wat vaker voor dat artikelen uitverkocht zijn. We proberen dit te voorkomen door extra voorraad in te kopen en tijdig te bestellen.

Is een artikel dat je wilt bestellen uitverkocht? Laat het ons dan even weten via het contactformulier. Wij reserveren het artikel voor je en houden je op de hoogte van de levertijd.

Ben je in quarantaine?

We beseffen dat het belangrijk is om juist dan je bestelling te ontvangen. We vragen je wel om dit te melden aan de bezorger. Dan wordt de bestelling bij je voordeur gezet.

Cadeau versturen

Wil je een cadeautje naar een jarige job versturen? Laat het ons weten. We pakken het graag mooi voor je in. Het is ook mogelijk een persoonlijk briefje toe te voegen. Laat hiervoor een tekstje achter bij 'Opmerkingen' of stuur ons een mail.

© 2015 - 2020 Creapost | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel