Pixelhobby

Ontdek hoe leuk pixelen als hobby voor je kinderen is en bekijk ons ruime assortiment Pixelhobby Sets. Je kunt kiezen uit Pixelhobby XL en Pixelhobby Classic. De sets zijn complete knutselpakketjes, zodat ze ook erg leuk zijn om cadeau te geven. 

Pixelen met Classic pixels

Het pixelen met de Classic pixels is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Elke pixel is 2,5 x 2,5 mm groot. Ze kunnen met de hand worden ingelegd, maar met een pincet is het makkelijker. De sets met lijst zijn inclusief een pincet.  

Alle sets bevatten genoeg pixels om het patroon of de patronen op de afbeelding te maken. Je kunt echter ook helemaal zelf een afbeelding pixelen met de losse pixelmatjes en onderplaten. 

Pixelen met Pixelhobby XL

De Pixelhobby XL pixels zijn al geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Elke pixel is 4 x 4 mm. Speciaal voor de kleine kinderen zijn de pixels dus groter gemaakt, waardoor ze ook makkelijk met de hand kunnen worden ingelegd. Een goede oefening voor de fijne motoriek van uw kind. 

I'm green

De pixelmatjes van Pixelhobby worden duurzaam geproduceerd en bestaan voor 94% uit bio-plastics. De ruwe grondstoffen voor deze bio-plastics komen uit bio-ethanol dat is omgezet uit suikerriet. 

Heb je nog vragen over onze producten van Pixelhobby. Stuur ons dan een bericht via het contactformulier. Wij proberen je altijd binnen 24 uur te antwoorden.

© 2015 - 2024 Creapost | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel